Bouwfotografie

Foto’s waarmee u uw bouwprojecten op aantrekkelijk wijze in de schijnwerpers zet

bouwfotografie, bouwfotograaf, Linders Fotografie, Judith Linders

Bouwfotografie

Als gespecialiseerde bouwfotograaf voel ik me thuis op drukke bouwterreinen, tussen grote machines. Dat is ook wel nodig, want alleen dan kun je er goede foto’s maken. Foto’s van sloop tot oplevering, dat kan ik allemaal voor u verzorgen. Het hele proces, van start tot einde, of juist een enkel, belangrijk, moment. Foto’s die het totaalbeeld van een bouwplaats laten zien of juist details van een innovatief bouwproduct. Ik verzorg voor u foto’s waarmee u uw bedrijf of project op een aantrekkelijke manier kunt presenteren aan (potentiële) klanten en andere belanghebbenden.

Mijn stijl van fotograferen is natuurlijk en ik heb een prima oog voor compositie en detail. Omdat ik goed kan luisteren kan ik mijn fotografie met weinig instructie afstemmen op uw wensen. Ik werk snel en zelfstandig en denk graag mee met mijn klanten.

Mijn specialisatie heeft ook als voordeel dat ik weet aan welke veiligheidseisen medewerkers moeten voldoen. Daarom zal ik nooit iemand fotograferen zonder de juiste pmb’s. Ik ben VCA-VOL gecertificeerd en heb mijn eigen pmb’s. Mijn oprechte interesse in het bouwwerk en mijn hartelijke manieren zorgen ervoor dat ik makkelijk contact maak met de mensen op de bouwplaats.

 Portfolio Bouwfotografie

 

Wilt u mooie foto's van uw project?

Of wilt u meer weten?

 

 

Wilt u mooie foto's van uw project?

Of wilt u meer weten?