Infra-fotografie

De mooiste foto’s van uw infra-projecten

infrafotografie lindersfotografie

Infra-fotografie

Als gespecialiseerde infra-fotograaf voel ik me thuis op drukke terreinen, tussen grote machines. Dat is ook wel nodig, want alleen dan kun je er goede foto’s maken. Foto’s van reconstructies van parkeerterreinen tot asfaltwerk, dat kan ik allemaal voor u verzorgen. Het hele proces, van start tot einde, of juist een enkel, belangrijk, moment. Foto’s die het totaalbeeld van een werk laten zien of juist details van een innovatieve werkwijze of een nieuw product. Ik verzorg voor u foto’s waarmee u uw bedrijf of project op een aantrekkelijke manier kunt presenteren aan (potentiële) klanten en andere belanghebbenden.

Mijn stijl van fotograferen is natuurlijk en ik heb een prima oog voor compositie en detail. Omdat ik goed kan luisteren kan ik mijn fotografie met weinig instructie afstemmen op uw wensen. Ik werk snel en zelfstandig en denk graag mee met mijn klanten.

Mijn specialisatie heeft ook als voordeel dat ik weet aan welke veiligheidseisen medewerkers moeten voldoen. Daarom zal ik nooit iemand fotograferen zonder de juiste pmb’s. Ik ben VCA-VOL gecertificeerd en heb mijn eigen pmb’s. Mijn oprechte interesse in het infra werk en mijn hartelijke manieren zorgen ervoor dat ik makkelijk contact maak met de mensen op de werkplek.

Portfolio Infra-fotografie

 

Wilt u mooie foto's van uw project?

Of wilt u meer weten?

 

 

Wilt u mooie foto's van uw project?

Of wilt u meer weten?