Prijzen en werkwijze

Mijn verschillende pakketten en werkwijze

bouwfotografie metselaar

Mijn prijzen

Op deze pagina ziet u welke verschillende pakketten ik aanbied. Heeft u wensen die niet passen in één van deze pakketten? Een pakket op maat is natuurlijk ook mogelijk. Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Ook vertel ik u hoe ik te werk ga. Dan weet u altijd waar u aan toe bent.

 

* het is niet toegestaan foto’s te laten gebruiken door derden

Mijn werkwijze

Briefing: in de briefing bespreek ik met de klant wat de wensen zijn. Welk project gefotografeerd moet worden, wanneer en hoe. Waar ik op moet letten op locatie. En of de klant kiest voor een bestaand pakket of voor een pakket op maat.

Offerte: in de offerte neem ik op wat ik met de klant heb afgesproken. Het is niet altijd van tevoren precies duidelijk hoe lang een fotoshoot duurt. Soms wil een klant nog foto’s bijbestellen. In de offerte staat daarom altijd vermeld dat de factuur is gebaseerd op nacalculatie. Zodoende is er de mogelijkheid om wat langer te fotograferen of meer foto’s te bestellen. De offerte dient geaccepteerd te worden voordat de fotoshoot op locatie plaatsvindt.

Fotoshoot op locatie: ik meld me op het afgesproken tijdstip bij de contactpersoon. Met hem of haar bespreek ik nog kort of er dingen zijn waar ik op moet letten op de locatie. Daarna ga ik aan de slag met fotograferen.

Selectie foto’s: uit alle gemaakte foto’s selecteer ik de beste foto’s. Dit is een ruime selectie. Hierbij let ik natuurlijk op de wensen van de klant, maar ook op variatie, kwaliteit etc. Ik bewerk alvast 1 foto zodat klant kan zien hoe de foto’s eruit komen te zien. Dit is handig bij donker weer of juist heel zonnig weer als het contrast in de foto groot is. Ik vind het belangrijk dat de klant een goed beeld krijgt van hoe de foto’s uiteindelijk worden. Vanzelfsprekend hoeft de klant deze foto uiteindelijk niet te kiezen. Hoe lang de selectie duurt is afhankelijk van het aantal uur fotografie en het aantal gemaakte foto’s. Per uur fotografie ga ik uit van 30 minuten selectie.

Voorleggen selectie aan klant: de geselecteerde foto’s leg ik voor aan klant via Pixieset. Dit is een beveiligde webomgeving, waarin de klant inlogt. De foto’s zijn op die manier afgeschermd van de buitenwereld. Wel zo fijn.

Keuze: de klant kiest de 6 foto’s die hij wil hebben. In Pixieset kan de klant hiervoor een favorietenlijst maken. Of de klant geeft de nummers van de foto’s aan mij door via de mail.

Professionele fotobewerking: ik bewerk de 6 foto’s. Hierbij hou ik rekening met de wensen en aanwijzingen van de klant.

Levering: als de 6 foto’s klaar stuur ik ze weer via Pixieset naar de klant. Ditmaal inclusief een downloadlink.

Facturatie: na aflevering verstuur ik de factuur.

 

Wilt u mooie foto's van uw project?

Of wilt u meer weten?

 

 

Wilt u mooie foto's van uw project?

Of wilt u meer weten?